Översikt – cabbar AC-VW


Vi kan leverera suffletter till över 1000 bilmodeller. Hittar du något billigare så kolla kvaliteten.

Fråga gärna om du inte hittar din bil i listan. Vi har cabbar till fler bilar än vad som finns i listan, dessutom tillkommer det ständigt nya!
  Suzuki VitaraVår nya Webshop finns här: Topntrimshop.se


VIKTIGT! GARANTI OCH TRYGGHET
Din trygghet som kund ligger i att vi själva byter suffletterna vi säljer, även våra leverantörer byter själva suffletter, det säkrar passform och kvalitet. Det finns mycket billigt skräp på marknaden och många olyckliga har försökt montera usla suffletter inköpta på semestern i England eller USA. USA är plötsligt väldigt långt borta när man upptäcker felen. Många gånger säger vi nej till att montera när kunder kommer med egenhändigt köpta suffletter, slutresultatet blir helt enkelt inte tillfredsställande. Vi lämnar alltid minimum ett års garanti på suffletter och montering. Är något galet byter vi utan snack! Tycker Du det är för långt att åka till Helsingborg rekommenderar vi gärna en kunnig montör nära Dej, se listan med de, av oss auktoriserade, montörerna här! Köper Du sufflett hos oss för att själv montera har Du fri telefonsupport! Vi har över 350 suffletter i lager!

Givetvis har Du massor av olika material och färger att välja på.
Titta även på de olika tillbehören.

Självklart lånar du också bil av oss vid sufflettbyte men av juridiska och ekonomiska skäl vill vi inte binda oss vid att låna ut bil vid alla sufflettbyten. Ibland kan det krångla rejält och dra ut på tiden pga problem med t ex ställningen.

Alla priser är i svenska kronor inkl. moms och gäller tills vidare.

Vanliga Frågor och Svar, FAQ om cabbar här.Vi säljer bl a ROBBINS AUTO TOPS i Skandinavien.

Robbins